Japanese Sake Dewa 300 ml

Kód: 2190
DOPORUČUJEME
Neohodnoceno
460 Kč / ks
Skladem

Suché Saké kikusui junmai ginjyo

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rychlost leštění odpovídá procentu zadrženého zrna rýže. Vnější slupka obsahuje lipidy, vitamíny a bílkoviny a je důležité je snížit, protože degradují aroma. Srdce rýžového zrna je bohaté na škrob, který mu dodává lehkou a svěží chuť.

Nihonshudo, doslovně nihonshu saké a stupeň, je stupnice, která měří hustotu zájmu, určenou fermentačním procesem rýže, ve vztahu k hustotě vody. Kladná hodnota znamená, že saké je suché, zatímco záporná hodnota znamená sladší saké.
Jsou to kvasnice (Koji), které štěpí škrob v rýži na alkohol a cukr. Zbývající cukr určuje průměrnou hustotu nápoje. Velký obsah zbytkového cukru dává saké negativní nihonshudo.