Losos Skotsko - filet Label Rouge

Kód: 34/250 34/501 34/1KG Zvolte variantu
Neohodnoceno
Značka: SKOTSKO
218 Kč / ks 545 Kč / ks 1 090 Kč / ks od 218 Kč / ks
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Chlazené zboží. Vyberte prosím velikost balení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skotský losos získal jako první produkt za hranicemi Francie prestižní známku Label Rouge. Jedná se o oficiální označení nejvyšší kvality potravin a získání tohoto ocenění prodléhá nejpřísnějším kritérií. Původ každého lososa je dohledatelný podle známky u každého kusu. Skotský losos je chován v překrásném prostředí skotské přírody, pod vrcholy hor. Horská voda z vodopádů a řek poskytuje perfektní prostředí pro mladé lososy (strdlice), kteří rostou ve sladkovodních vodách, než se přesunou do moře. Dále pak vyrůstají v mořských fjordech. Zdejší prostředí s dynamickým pohybem vody, přílivem a odlivem, nutí lososy neustále plout, mají pak pevnější maso s menším obsahem tuku, dva hlavní znaky, které kvalitativně vyvyšují skotského lososa Label Rouge. 

Scottish Salmon won the first product in France and abroad prestigious Label Rouge mark. This is the official designation of the highest quality food and winning this award prodléhá strictest criteria. The origin of each salmon is traceable signs according to each piece. Scottish salmon is bred in the beautiful surroundings of the Scottish countryside, the mountain peaks. Mountain water from the waterfalls and rivers provides a perfect environment for young salmon (smolt), which grows in freshwater waters, before moving out to sea. Then they grow in marine fjords. The local environment with the dynamic movement of water, tides, constantly forcing salmon fly, then have firmer meat with less fat, two main features which qualitatively exalt Scottish Salmon Label Rouge.